Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

024 844 98 43 0478 70 05 10

Woningruil

Meer kans op een succesvolle verhuizing door woningruil

Graag willen verhuizen maar geen goed aanbod voorbij zien komen op Funda. Dat is wat we veel horen tijdens waardebepalingen. Door de angst om zelf zonder huis te komen zitten, besluiten daarom veel mensen om te wachten en eerst een nieuwe woning te kopen. Maar als iedereen op elkaar gaat wachten, gebeurt er uiteindelijk niets. Daarom willen wij de markt weer open breken en er voor zorgen dat mensen wél gaan aangeven dat hun woning te koop staat. Tegelijkertijd zorgen we er voor dat er niet wordt verkocht, voordat je iets nieuws hebt. Dat doen we in eerste instantie door het aanbieden van de mogelijkheid tot ruil. Zo voorkomen we dat je zonder huis komt te zitten, maar vergroten we de kans dat je wél kan verhuizen.

Wat is woningruil?

Met VIND Woningruil willen wij mensen die wel willen verhuizen maar niet eerst hun woning durven verkopen, meer kans bieden op een succesvolle verhuizing. Door de mensen met een verhuiswens aan elkaar te verbinden, zonder de woning aan een ieder aan te bieden, willen wij meer mogelijk maken. In plaats van de woning aan te bieden aan de massa, gaan we mensen samenbrengen.

Bekijk hier onze uitlegvideo

Jouw woning ruilen

Wil jij wel verhuizen, maar wil jij ook gegarandeerd niet zonder huis komen te zitten. Dan is woningruil zeker iets voor jou. Wij gaan voor jou op zoek naar jouw nieuwe droomwoning. Als wij kopers en verkopers met elkaar kunnen verbinden, ontstaat er een ruil. Stel dat jij tijdens dit traject alsnog op de traditionele manier een woning koopt, staat alles al in de steigers om de woning alsnog op de markt aan te bieden.

Zo vergroot je de kans dat het lukt.

Hoe werkt woningruil?

Bij woningruil zet je jouw woning wél op de markt, maar er wordt niet meteen gestart met bezichtigen. Woningruil verloopt in de volgende 9 stappen:

  1. Samen formuleren wij naar wat voor woning jullie zelf op zoek zijn.
  2. Jouw woning wordt perfect op onze speciale website gepresenteerd. Precies zoals wij dat ook op www.vindmakelaardij.nl doen.
  3. Aan deze presentatie voegen wij jouw wensen voor woningruil toe.
  4. Er start een rustige, niet agressieve, marketingcampagne om het aanbod onder de aandacht te brengen.
  5. Als een wederpartij zich meldt, omdat zij denkt dat ze een woning heeft die aan onze beschrijving voldoet, gaan wij eerst, gezamenlijk, bij de wederpartij kijken. Juist omdat de wederpartij zelf jouw woning op onze website goed heeft kunnen bekijken, is dit de beste volgorde.
  6. Bij wederzijdse interesse volgt een bezichtiging bij jouw woning.
  7. Als beide partijen aangeven elkaars woning graag te kopen volgt een waardering van beide panden.
  8. Het waarderen van beide panden kan afwijken van de verwachtingen van beide partijen. Daarom is het nog altijd mogelijk om hierover te onderhandelen. Niemand is iets aan elkaar verplicht, totdat de koopovereenkomst is getekend.
  9. Als de onderhandeling positief wordt afgerond, kunnen wij werken aan een koopovereenkomst.
Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×