Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

024 844 98 43 0478 70 05 10

Taxatie

Gevalideerde NWWI taxatie

Als makelaar weten we natuurlijk hoeveel een huis waard is. Heb je een rapport nodig die deze waarde kan onderbouwen? Bijvoorbeeld voor de hypotheek. Wij verzorgen een door het NWWI gevalideerd rapport. Zo weet jij zeker wat de waarde van het pand is!

Offerte Taxatie Aanvragen

Taxatie VIND Makelaardij

Ben je op zoek naar een taxatie mét NWWI validatie? Dan ben je bij VIND Makelaardij aan het juiste adres. Wij realiseren op korte termijn een taxatierapport. Zo kan jij snel weer verder.

Onze taxaties worden gevalideerd door het NWWI. Dit instituut zorgt voor een controle op kwaliteit en deskundigheid. Doordat zij na hun oordeel het rapport valideren kan zowel een bank als de consument vertrouwen op de uitkomst van het rapport.

Kosten Taxatie

Een taxatie kost ongeveer €550,00 inclusief BTW én inclusief de kosten voor de NWWI validatie. Afhankelijk van het type huis en eventueel speciale wensen, kan deze prijs wijzigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzonder groot object met aangrenzende percelen in eigendom, of aan het meenemen van een waarde voor én na verbouwing. Doe je een aanvraag, dan geven wij zo snel mogelijk de prijs. Is deze prijs alsnog niet akkoord, dan maken we de aanvraag kosteloos ongedaan.

Let op! Per 01 oktober 2021 gaan de tarieven wijzigen in verband met de nieuwe taxatiestandaarden.

Wanneer is een taxatie nodig?

Soms moet een woning getaxeerd worden. De meest bekende is voor een financiering. Hieronder staan verschillende andere goede redenen voor een taxatie.

  • Nieuwe hypotheek
  • Hypotheek wijzigen
  • Verkrijgen NHG
  • Nemen van een aankoopbeslissing
  • Nemen van een verkoopbeslissing

Gratis waardebepaling

Niet altijd is een taxatie direct noodzakelijk. Wil jij gewoon met ons sparren wat het huis zou kunnen opbrengen voor een verkoop? Dan komen we graag eerst vrijblijvend langs.

Taxatie aanvragen

Via de link naar VIND Makelaardij op het NWWI, kan je een taxatie aanvragen. VIND is speciaal voor de taxaties gevestigd op De Nieuwe Erven 3 in Cuijk, zodat wij een optimale bediening in onze regio kunnen beloven. Wij taxeren van Nijmegen Noord, tot en met Overloon.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×