Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

Buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via whatsapp of e-mail.

024 844 98 43 0478 70 05 10

Hypotheken

Hypotheekadvies

Persoonlijk advies op basis van jouw wensen. De beste hypotheek heeft een lage rente en goede voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos in je nieuwe huis kan gaan wonen.

Hypotheekadvies

Goed advies is goud waard. VIND Makelaardij heeft hypotheekadvies in eigen huis. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Wat is het effect van een duurdere woning op jouw hypotheek? Wat kost het per maand extra als je toch wilt verbouwen? Waar krijg je op dit moment de laagste rente?

Als je een huis gaat kopen hebben veel keuzes invloed op je hypotheek. Omdat wij het beide doen, kunnen we jou de beste begeleiding beloven. Mogen we je met zowel de makelaardij als met je hypotheek helpen? Dan bieden we ook nog een mooie totaalprijs.

Hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. We kijken samen naar de maandlast nu en de maandlast in de toekomst. Naar je pensioen en je leven daar naartoe. Ook geven we deskundig advies over de risico’s van inkomstendaling door overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid.

Energiebesparing

Energiebesparing en duurzaamheid zijn belangrijker dan ooit. Wil jij je nieuwe woning meteen voorzien van energiebesparende maatregelen zoals dubbel glas, isolatiemateriaal of zonnepanelen? Dan nemen we die wensen meteen mee in jouw financiering.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

024 844 98 43 info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×